Stiluri și modele de rochii

Sarong - o piesă atrăgătoare de îmbrăcăminte de plajă

Sarong - o piesă atrăgătoare de îmbrăcăminte de plajă
Conţinut
  1. Particularități
  2. Cum să leg?
  3. Cu ce ​​sa te imbraci?
  4. Accesorii

Imbracamintea de plaja are o multitudine de optiuni vestimentare din toata lumea. Dacă pareoul a devenit deja o parte familiară a garderobei de vară, atunci sarongul este încă privit.

Sarong

Acasă poate fi numit în diferite moduri, inclusiv „mundu”.

Sarong este un șal pătrat sau dreptunghiular cu o latură destul de lungă - aproximativ 2 m.

Tocmai prin lungimea sa, sarongul diferă de pareo, care a intrat deja ferm în viața noastră. Cea mai lungă parte a pareoului este de obicei de 1,4 m.

Eșarfă sarong

Există multe moduri de a lega un sarong, așa că o astfel de eșarfă poate înlocui mai multe articole. Multifuncționalitatea este foarte importantă pentru turiști, așa că vă sfătuim să fiți atenți la ea!

Particularități

Pentru populația indigenă, sarong-ul este o îmbrăcăminte pe lungime, o încrucișare între o fustă și o rochie. Pentru diferite popoare, aceasta este doar o parte feminină sau doar o parte masculină a garderobei, pentru altele, este purtată de toată lumea. În funcție de sustenabilitatea tradițiilor naționale, sarong-ul s-a transformat într-un costum festiv și religios, care este purtat de obicei pentru ocazii excepționale, sau a devenit un element distinctiv al poporului aborigen, fiind parte integrantă a îmbrăcămintei de zi cu zi.

Poporul indigen folosește eșarfe din țesături naturale practice de culori tradiționale, iar turiștii aleg sarong ușoare, ascultători și zburătoare din bumbac, mătase, șifon și satin. Inele și catarame speciale fixează sarong-ul, care este foarte confortabil de purtat. Tailandezii fixează adesea pânza pe corp, imitând pantalonii largi.

Gratia deosebita pe care hainele o dau femeilor, fluiditatea miscarilor si capacitatea de a le schimba usor forma au facut din sarong un obiect de interes pentru designeri.Așadar, garderoba de vară a fost completată cu un detaliu universal și frumos care face imaginea misterioasă. Culorile neobișnuite, combinațiile lor și modelele ciudate au fost inventate și de dragul modei pentru eșarfe.

Pe lângă metodele tradiționale de vopsit și țesut fire, au început să folosească pictura pe țesătură (de exemplu, batik sau ikat).

Sarong pe șolduri

Aducand un sarong acasa, il poti face un obiect de arta (geanta, basma sau batista) sau chiar un obiect de interior (sub forma de perdele, cuverturi de pat, panouri, fete de masa). Sau o poți pune într-o valiză, așteptând noi călătorii.

Cum să leg?

Sarongul are o dimensiune mare, așa că dacă ai imaginație, poți crea imagini romantice sau etnice. Cel mai adesea, sarongul este legat în jurul șoldurilor sau a taliei ca o fustă.

Modalități de a lega un sarong

Să aruncăm o privire la modalitățile comune de a lega un sarong. Multe dintre ele sunt simple și nu vor dura mult.

Modalități de a lega un sarong

Opțiunea Caraibe

Vă permite să alegeți înălțimea eșarfei pe corp: pe șolduri sau sus sub bust. Învelindu-te într-o eșarfă, trebuie să legați cozile în față într-un nod (pot fi lăsate fie libere, fie ascunse). O metodă mai elegantă diferă prin faptul că nodul este compensat: ei iau un capăt, iar ca a doua coadă pentru nod, pur și simplu interceptează o bucată de material de-a lungul vârfului. Restul țesăturii este făcută ca un parfum, împingându-l ușor în interior la talie și astfel mascând nodul.

Sarong - mod caraibian de a lega

Varianta thailandeză

Ei poziționează materialul pe verticală, înfășoară marginea scurtă în jurul corpului și o leagă în față. Fundul eșarfei este răsucit din una sau ambele părți, capetele sunt ridicate până la talie și primul nod este ascuns cu această draperie. Puteți rula materialul de jos între picioare, așa se obțin pantalonii harem. Această opțiune este fiabilă și ușor de utilizat.

Sarong - mod thailandez de a lega

În Birmania

Coaseți sarongul de-a lungul marginii scurte, lăsând găuri. Punând „țeavă”, ei interceptează „cozile de cal” de-a lungul marginii superioare, legându-le în față, făcând pliuri privind spre interior. Nodurile din coada de cal sunt înfășurate spre interior. Această metodă va ajuta la transformarea eșarfului într-o fustă sau rochie.

Cele mai simple opțiuni sunt să îndoiți materialul pe lungime, să înfășurați materialul în jurul șoldurilor și să legați marginile superioare. Aceasta va completa fusta mini. Fustele frumoase asimetrice se obțin prin plierea unui sarong pătrat.

Fusta mini sarong

Cursurile de master vă vor ajuta să faceți o rochie în câteva secunde:

  • Trecând materialul pe spate, încrucișează capetele superioare pe piept, rulează-le în mănunchiuri și leagă-le la ceafă.
  • Lăsați o margine în lateral, ridicând sarong-ul peste piept, glisați eșarfa în spate și înfășurați-o în jurul corpului, va exista o suprapunere de material pe spate. Încercați să lăsați colțul de jos al șalului liber deasupra țesăturii. Al doilea colț de sus poate fi, de asemenea, pe lateral. Aceste capete vor servi drept curele: le ridicăm înainte în sus de sub axile, le legăm în spatele gâtului.
  • În mod similar, o eșarfă mai scurtă poate fi legată pe un umăr: mijlocul sarongului este orientat într-o parte, pe de altă parte, țesătura este suprapusă cu axile, colțurile eșarfei după această cruce sunt pliate în mănunchiuri, ridicate pe umăr și legate de sus. Rezultatul este o rochie asimetrică în stil antic.

Acestea sunt cele mai populare moduri. Merită să experimentați pentru a vă găsi propria versiune, deoarece un model bine ales și un sarong corect legat vor adăuga eleganță figurii.

De exemplu, pentru doamnele cu un bust luxuriant, este mai bine să legați un sarong ca o fustă, iar cu unul minion, să faceți noduri pe piept. Desenul corect vertical sau în diagonală va ajuta la corectarea completității. O eșarfă legată deasupra taliei va adăuga înălțime. Cu cât umerii sunt mai îngusti, cu atât sarongul ar trebui să fie mai înalt.

Sarong ca fusta pentru dolofan

Cu ce ​​sa te imbraci?

Popoarele indigene poartă aceste fuste cu bluze speciale. Dar restul lumii preferă să folosească sarongul ca parte a unei ținute de plajă, combinându-se cu costume de baie separate și dintr-o singură piesă, topuri și pantofi deschisi.

Sarong

Eșarfele elegante și exclusive pot fi purtate la petrecerile de vară ca rochie, completând ținuta cu sandale cu toc sau cu platformă. Șlapii de bază și șlapii de plajă vor completa orice aspect de sarong.Variațiile cu pantofii cu legături vor fi interesante, atunci când panglicile, curelele „îmbrățișează” picioarele.

Accesorii

Avand in vedere specificul unor astfel de haine de vara, din accesorii te poti opri la palarii, bentite si esarfe. Decorațiile luminoase își vor găsi și ele locul. Pot fi bijuterii ieftine, cercei colorați, brățări, coliere masive din pietre sau sticlă. Seturi interesante de scoici, corali, pene.

Plaja arată genți de dragoste din materiale naturale: bumbac, paie etc. Mari sau mici, tari sau moi ca rucsacuri, de cea mai diversa forma – depinde de preferinte si nevoi.

Cataramele-nasturi speciale, ca si pentru batiste, ajuta la fixarea in siguranta a tinutei. Ele vin în diferite forme pentru a vă face aspectul și mai sofisticat și mai elegant. Purtând un sarong ca rochie, îl puteți încinge. Interpretarea modernă o permite.

Sarong combinat cu o curea lată

Un look de vară nu este complet fără ochelari de soare mari, deoarece acești ochelari vă vor ajuta să vă protejați ochii de razele arzătoare. Sarong-ul, ca ținută, nu este doar un tribut adus modei și frumuseții, ci și un lucru foarte funcțional și confortabil care poate deveni elementul principal al imaginii. Merită să-ți iei o pereche de sarong pentru a-ți schimba cu ușurință look-ul în fiecare zi!

fara comentarii

Modă

frumusetea

Casa