Stiluri și modele de rochii

Rochii de iarna - feminitate in afara sezonului

Rochii de iarna - feminitate in afara sezonului
Conţinut
  1. Lungime
  2. Stiluri și modele
  3. Rochii marimi plus
  4. Nuntă
  5. Seară
  6. Culoare
  7. Cu ce ​​să te îmbraci

Baza garderobei femeilor este adesea alcătuită din rochii care pot și chiar ar trebui incluse în look-urile tale de iarnă.

Rochii de iarna scurte

Lungime

Lung

Corpul feminin va fi încălzit și decorat cu rochii lungi, care devin deosebit de relevante iarna.

Mic de statura

Rochiile mini dintr-un dulap de iarnă pot servi ca un pulover alungit, sub care se obișnuiește să poarte colanți caldi cu o structură densă sau jambiere.

Stiluri și modele

Sarafan

Dorința pentru stiluri de vară este insuportabilă iarna. Așa că designerii creează rochii de iarnă cu bretele subțiri, care amintesc foarte mult de rochiile de vară.

Pentru a nu îngheța într-o ținută atât de deschisă, merită să ridicați sub ea pulovere subțiri sau guler. Alegeți cu atenție nuanțele acestor două elemente.

Cu mâneci

Rochiile cu maneca scurta merg bine cu manusi lungi. Pentru o astfel de ținută, puteți ridica un pulover subțire sau un gât țestoasă, doar cu o nuanță pe care trebuie să o ghiciți.

Rochie de iarna cu maneca scurta

Mâneca lungă liberă, care este strânsă la încheietură, revine la modă. Nu ignora mâneca liliac.

Sport

Rochiile sport sunt atât de ferm înrădăcinate în moda modernă, încât multe imagini sunt formate pe baza lor. Pentru plimbare, cumpărături, întâlnire cu prietenii - rochiile calde în stil sportiv vor fi întotdeauna potrivite.

Rochie pulover

Poți ascunde defecte care îți strică silueta cu o rochie pulover.Trebuie combinat cu pricepere cu elemente suplimentare, fie că este vorba de colanți (neapărat denși și întunecați) sau jambiere, mărgele sau eșarfă, curea sau brățări.

Rochie pulover de iarna

În ceea ce privește culorile unei astfel de rochii, totul depinde de gustul tău: întunecat și simplu, deschis combinat, cu modele, imprimeuri, tricotaje neobișnuite, motive geometrice sau etnice.

Tricou rochie

Pe de o parte, sunt simple, dar originale, confortabile și confortabile - va fi dificil să găsești o ținută mai perfectă pentru iarnă.

Rochie cămașă de iarnă

Rochie tunică

Rochiile tunică aduc libertate de mișcare și confort, care, atunci când sunt combinate corespunzător cu alte elemente de garderobă, pot apărea într-o lumină diferită.

În cușcă

Rochiile in carouri pot fi folosite in orice anotimp.

Tricotate și croșetate

Dacă o rochie este aleasă în primul rând de dragul confortului și al efectului de încălzire, atunci modelele tricotate merită cu siguranță luate în considerare. Pentru ca ținuta să stea bine și să vă decoreze, este necesar să combinați corect trăsăturile figurii cu caracteristicile modelelor și tricotului. Puteți alege un model ajurat sau o rochie cu un tricot dur - în orice caz, veți arăta grozav în ciuda iernii.

Rochie de iarna tricotata

Cea mai calduroasa varianta sunt rochiile cu guler. Alegerea unor astfel de ținute este uriașă, ele decorează imaginea, creează confort și confort. Gâtul poate fi lăsat deschis alegând un model cu guler standard.

Tricotate

Iarna nu este un motiv pentru a scoate rochiile din jerse din garderoba ta. Dimpotrivă, astfel de haine vor crea o senzație de confort, moliciune și tandrețe.

Rochie de iarna tricotata

Comoditatea și versatilitatea rochiilor tricotate este evidentă, iar capacitatea lor de a face silueta unei femei mai atractivă și de a-i sublinia suplețea este de netăgăduit. Nu este nevoie să așteptați o ocazie specială pentru a purta o rochie tricotată iarna. Calitatea materialului, compoziția acestuia și priceperea de prelucrare a cusăturilor sunt de mare importanță.

Denim

Versatilitatea denimului îți permite să-l folosești în oricare dintre garderoba ta.

Rochii marimi plus

Prima opțiune pentru rochiile de iarnă care ar trebui luată în considerare de femeile supraponderale este stilul grecesc. Moliciunea liniilor, feminitatea formelor, croiala inalta, lungimea pana la tocuri - combinatia acestor elemente intr-o singura rochie va juca in favoarea ta, va da armonie si va ascunde defectele siluetei.

Soluția corectă este să te concentrezi pe talie cu o curea sau curea.

Rochie de iarna pentru intreg

În căutarea frumuseții, nu uita de comoditatea și confortul pe care ar trebui să le aibă toate elementele garderobei unei femei. Alături de rochia grecească, merită luate în considerare modelele trapezoidale, care arată bine și pe figurile pline.

Modelele tricotate cu un guler voluminos, de exemplu, un guler, sunt capabile să ofere armonia necesară. Este încurajată prezența soluțiilor contrastante. Dar țeserea mare nu ar trebui să fie preferată.

Nuntă

Alegerea unei rochii de mireasa pentru o nunta de iarna nu este o problema. Orice stil si material se regaseste printre colectiile de rochii de mireasa de iarna. Pe lângă satin, care reprezintă clasicele mirese, designerii folosesc brocart și tafta, catifea și crep, accentuează cu ornamente din blană.

Rochie de mireasa de iarna

Trebuie avut grijă atunci când alegeți culoarea rochiei. Pe fundalul zăpezii albe ca zăpada, multe culori sunt transformate, dar o rochie albă se poate îmbina și nu arăta la fel de încântător ca în salon.

Din ce în ce mai multe mirese au început să aleagă rochii scurte pentru nunțile lor de iarnă, care, împreună cu cizme tăiate cu blană, o pelerină și mănuși, formează o imagine fabuloasă. Cu toate acestea, rochiile lungi sunt încă cele mai populare.

Seară

Există mai multe opțiuni populare de rochii de seară care sunt potrivite pentru sezonul de iarnă. Rochiile cu linii asimetrice, care pot fi prezente în orice parte a unei ținute, sunt întotdeauna o alegere bună.

Croielile înalte și decolteurile adânci apar din când în când pe podiumuri.

Pentru sărbători speciale sunt acceptate ținutele cu fuste evazate, umflate. Când silueta este perfectă și fiecare dintre liniile sale este perfecționată, este necesar în primul rând să alegeți modele strânse.

Rochie de iarna seara gratis

Culoare

Este timpul să te îndepărtezi de monotonie și incoloritate. Moda modernă necesită o revoltă de culori. Priviți colecțiile de designeri celebri - spectacolele lor sunt pline doar cu culori strălucitoare, care sunt deosebit de relevante în sezonul de iarnă.

Rochie de iarna rosie

O rochie strălucitoare nu trebuie într-adevăr să fie decorată și completată cu accesorii. Absența lor completă sau prezența celor mai modeste bijuterii vor fi de scutire.

Doamnelor serioase care sunt nevoite să respecte un cod vestimentar strict nu au de ales decât să aleagă nuanțe negre, gri și metalice. Aceste ținute pot arăta și interesante. Rochiile tricotate în culori pastelate capătă un caracter emoționant, tandrețe și capacitatea de a genera emoție în suflet.

Pentru o varianta casual, un melange format din diferite nuante ar fi o alegere buna.

Cu ce ​​să te îmbraci

Orice rochie i se poate conferi caracterul pe care il cere starea ta de spirit si ocazie.

Rochie de iarnă cu ce să poarte

Pantofi

Cizmele sau cizmele până la genunchi sunt un clasic care se potrivește cu orice ocazie.... O rochie cu un astfel de element va arăta întotdeauna romantic și sofisticat.

Doamnele curajoase care pun confortul și originalitatea mai presus de orice combină rochiile cu pantofii de luptă.

Îmbrăcăminte exterioară

Pentru un look romantic, funcționează bine o haină dintr-un material moale precum tweed-ul. O haină lungă de blană sau o haină de oaie, o haină clasică - toate acestea sunt potrivite pentru o plimbare sau o călătorie la serviciu.

Jachetele de piele nu trebuie ignorate, deoarece funcționează bine și cu rochiile de iarnă.

Pentru o rochie de seară, toate aceste opțiuni nu sunt prea potrivite, dar o pelerină de blană va face imaginea cu adevărat șic.

Accesoriile trebuie să primească o atenție demnă, deoarece joacă un rol important în modelarea imaginii de care aveți nevoie. O broșă originală sau mărgele din perle pot face minuni cu o rochie care ți se părea obișnuită înainte.

fara comentarii

Modă

frumusetea

Casa