Tunsori

Cele mai la modă tunsori pentru femei

Cele mai la modă tunsori pentru femei
Conţinut
  1. Nuanțele alegerii corecte
  2. Tunsori scurte reale
  3. Ce este în vogă acum pentru părul de lungime medie?
  4. Tendințele actuale pentru părul lung
  5. Exemple frumoase

O coafură este un element integral al oricărei imagini, iar integritatea întregului set depinde de cât de corect este selectat. Este important să țineți cont nu numai de structura părului și de caracteristicile aspectului, ci și de tendințele moderne și tunsorile noi pentru femei. Tunsorile la modă pentru femei sunt capabile să sublinieze avantajele aspectului, să-și ascundă defectele și chiar să-și întinerească în mod vizibil proprietarul.

Nuanțele alegerii corecte

Fiecare nou sezon oferă femeilor nu doar imagini, culori, accesorii noi, ci și tunsori. Anul acesta, coafurile cu neglijență deliberată câștigă popularitate. Coafarea atentă - păr la păr - nu mai este ținută la mare stimă. Șuvițele dezordonate, ondulate sunt hit-ul anului care vine. În plus, buclele au intrat la modă, bretonul este și el neglijent, rupt, tot felul de împletituri și chiar tatuaj. În ceea ce privește culoarea, este logic să acordați atenție nuanțelor nenaturale, strălucitoare, atrăgătoare.

În acest caz, lungimea părului nu este decisivă. Atât pentru buclele scurte, cât și pentru cele lungi, puteți alege o tunsoare care să îndeplinească tendințele modei și să sublinieze individualitatea proprietarului său.

Dar, în orice caz, există o nuanță care nu trebuie trecută cu vederea. Aceasta este sănătatea părului. Șuvițele plictisitoare, lipsite de viață, neîngrijite nu vor adăuga atractivitate nimănui, chiar dacă sunt coafate într-o coafură la modă. Prin urmare, înainte de a merge la salon, merită să-ți aranjezi părul, să-l tratezi, să-l „hrănești” cu măști, seruri și alte lucruri.

Dacă alegerea remediilor pentru tratament este o problemă, puteți contacta un specialist care vă va ajuta să alegeți metodele potrivite pentru refacerea părului.

Atunci când alegeți o tunsoare, merită să luați în considerare și forma feței. De exemplu, dacă fața este rotundă, o coafură care o întinde vizual, cu breton rupt drept, va fi potrivită. Fața ovală este cea mai „tolerantă” la tot felul de experimente, dar bretonul în acest caz ar trebui să fie gros și să aibă capete rotunjite. O față pătrată sau dreptunghiulară va înmuia prezența bretonului gros și zdrențuit.

Același lucru este valabil și pentru tunsorile în sine. Forma, lungimea, configurația lor trebuie selectate astfel încât să sublinieze la maximum toate avantajele feței și să ascundă posibilele deficiențe ale acesteia.

Tunsori scurte reale

Gama de tunsori la modă oferite de stilisti în acest sezon nu este prea diferită de cea precedentă. Principala diferență este în metodele de styling. Dacă mai devreme principala cerință era o coafură perfect netedă, acum ar trebui să fie dezordonată neglijent, de parcă vântul s-ar fi jucat cu părul.

Alegerea coafurilor pentru părul scurt este destul de largă, poate mai largă decât pentru părul mediu sau lung. Acesta este un bob și un pătrat, care nu și-au predat pozițiile de mai multe sezoane, și un pixie, și un garcon și o pagină. Dar a existat și o noutate care câștigă rapid popularitate. Aceasta este o tunsoare shag. Amintește oarecum de același bob, doar gradat, în care firele individuale sunt selectate aleatoriu.

Această tunsoare funcționează bine pentru părul fin - îi dă volum. De asemenea, ea prelungește vizual fața, astfel încât posesorii unei fețe rotunde își pot îndrepta atenția asupra ei.

Coafura „șapcă” nu este mai puțin populară. Aceasta este o coafură destul de dificil de realizat, așa că este mai bine să o încredințați unui maestru experimentat.

Kare este un alt favorit al sezonului viitor. Lucrul grozav la această tunsoare este că dă loc imaginației și stilului. Valuri nepăsătoare, bucle ușoare ciufulite sau păr neted și drept - bob-ul este gata pentru orice.

Cu toate acestea, merită să ne amintim că, cu coafarea la căldură constantă, părul se deteriorează, așa că agenții de protecție nu trebuie neglijați.

Tunsoarea în cascadă - una dintre cele mai populare din acest sezon - se realizează nu numai pentru părul lung, așa cum era înainte. Acum poate fi văzut într-o versiune „scurtată”. O astfel de soluție originală va atrage doamnele extraordinare, curajoase, indiferent de vârstă.

Lucrul bun despre părul scurt este că nu necesită îngrijire suplimentară, iar acest lucru este apreciat în special de doamnele moderne. Ritmul vieții acum este deja destul de ridicat, uneori nu este timp nici măcar pentru o ceașcă de cafea, darămite pentru coafare.

În plus, astfel de tunsori sunt potrivite pentru doamnele de orice vârstă, așa că pe străzile orașelor poți găsi o fată de 20 de ani cu pixie sau garcon și o femeie de afaceri serioasă de peste 40 de ani cu același pixie sau pagină.

Dar oricum tunsorile scurte din acest sezon eliberează femeile de a-și coafa părul în fiecare zi. Chiar și un pătrat astăzi nu necesită un stil atent, darămite un pixie sau garcon. Cu cât coafura este mai dezordonată, mai naturală, mai neglijentă - cu atât mai bine, cu atât mai la modă și mai modernă întreaga imagine va fi în ansamblu.

Dinamica tunsorilor scurte, combinată cu stilul neglijent, oferă fetelor tinere îndrăzneală și unitate și le face pe doamnele mai în vârstă să pară mai tinere. Coafurile scurte se potrivesc bine cu bărbierit și tatuaj la modă.

Tâmplele pur și simplu bărbierite sau spatele capului nu se mai bucură de o asemenea faimă, dar desenarea unei imagini pe o zonă rasă este un nou must-have.

În general, nu degeaba sunt atât de populare tunsorile scurte pentru femei. Acestea sunt cele mai la modă coafuri și din motive întemeiate. Sunt mai puțin capricioase (mai ales cu dorința actuală de neglijență), nu necesită un stil complex, se potrivesc bine într-un stil dinamic modern și fac femeile mai tinere.... Poate de aceea alegerea tunsorilor scurte în acest sezon este atât de largă.

Ce este în vogă acum pentru părul de lungime medie?

Părul mediu este o salvare pentru fetele care doresc să nu se deranjeze prea mult cu îngrijirea și coafarea, dar în același timp să nu fie blocate în limitele unei imagini și unei singure coafuri. Lungimea până la umeri sau puțin mai jos este considerată medie, așa că există suficient spațiu pentru creativitate. În ceea ce privește tunsorile, sortimentul lor este practic același ca în sezonul precedent. Aceasta este o cascadă, o scară, o pagină alungită.

Dar există și articole noi - de exemplu, tunsoare „Aurora”. Tunsoarea nu este nouă în sine, nu a apărut astăzi și a cunoscut deja un boom în modă. Dar în acest sezon, ea a câștigat din nou popularitate datorită dezordinei îngrijite care îi este inerentă. În general, modelul se referă la tunsori pe mai multe niveluri - la ceafă, părul este tuns mai scurt decât la margini, formând un fel de pălărie.

Această tehnică este potrivită pentru părul subțire și slab - le oferă volum și splendoare.

Neatenția notorie în stil este caracteristică fiecăreia dintre opțiunile enumerate, fie că este vorba despre o cascadă, o scară sau „Aurora”, din cauza lungimii diferite a șuvițelor. Coafurile pe mai multe niveluri în sine arată oarecum dezordonate, rupte, ușoare, care îndeplinesc cerințele sezonului curent.

Nici măcar nu trebuie să folosiți produse de styling. Maximul necesar este să adăugați volum la rădăcini cu un uscător de păr și spumă (sau lac, sau orice altceva) și - o imagine modernă la modă este gata.

În plus, părul mediu face posibilă jocul cu alte tendințe precum împletiturile. Desigur, de asemenea, în mod deliberat neglijent. Panglicile multicolore, margelele, accesoriile strălucitoare vor fi, de asemenea, la îndemână.

Tunsorile pe mai multe niveluri pentru părul mediu oferă destul de mult spațiu pentru crearea unei varietăți de coafuri. În plus, cascada - una dintre coafurile la modă pentru acest sezon - vă permite să creați un aspect romantic fermecător, care îndeplinește și ultimele tendințe.

Astfel de tunsori dau feminitate, tandrețe proprietarului lor, nu sunt la fel de îndrăznețe precum coafurile scurte, au mai puțină unitate, un fel de rigiditate masculină. Poate de aceea lungimea medie a părului are atât de mulți fani printre fetele de toate vârstele.

Tendințele actuale pentru părul lung

Părul lung este o podoabă a oricărei fete, prin urmare, în ciuda complexității îngrijirii, aproape toți reprezentanții sexului frumos visează la ei, chiar și proprietarul unui pixie ultra la modă (și ultra-scurt). Doamnele care au părul gros și lung în arsenalul lor sunt bine conștiente de bogăția pe care o au și sunt oarecum precaute la cuvântul „tunsoare”. Și povești înfricoșătoare despre frizerii care, tund vârfurile, tăind jumătate din lungime, bântuie și ele.

De fapt, tunsorile pentru părul lung și tunsorile ca atare nu sunt ele însele. Este doar modelarea (în timp ce menține lungimea, desigur) și coafarea vârfurilor. Astăzi, stilistii oferă două opțiuni - aceasta este aceeași cascadă, adică șuvițe de dimensiuni diferite și păr lung cu vârfuri tăiate uniform. În ambele cazuri, lungimea este păstrată.

Cu toate acestea, nimeni nu a anulat bretonul, care a revenit din nou pe podiumuri și în inimile fashionistelor. Sfâșiat, oblic, drept și perfect plat - alegerea este destul de mare.

Cu toate acestea, alegerea tunsorilor lasă mult de dorit. Dar în acest caz, proprietarii de păr lung țin pasul cu moda. Orice, chiar și cele mai complexe coafuri sunt în puterea lor, și chiar și actualele împletituri și valuri neglijente - cu atât mai mult.

Pentru femeile cu păr lung, aproape orice coafură este potrivită. Colorat la modă acum în culori strălucitoare, împletituri, ciorchini, bucle și bucle - toate acestea sunt ușor de adus la viață.

Părul lung oferă doamnelor un aspect feminin, așa că își pot permite orice experimente. În cazul unei cascade, variația acestor experimente se extinde, deoarece pe părul cu șuvițe de dimensiuni diferite, puteți întruchipa un număr mult mai mare de idei decât pe bucle de aceeași lungime.În același timp, este ușor să urmăriți cele mai recente tendințe - lungimi diferite de păr în avans conferă un fel de „dezordine gânditoare” coafurii.

Pe lângă stilul, țesutul și împletiturile destul de simple, domnișoarele nu uită de colorare, în care sunt limitate doar de propriul curaj și de disponibilitatea materialelor necesare.

Poate fi tot felul de nuanțe neon, acide, poți lăsa stratul superior de păr în nuanța lui naturală, iar șuvițele inferioare pot fi vopsite în nuanțe curcubeu. Mov, albastru, roz, verde deschis - ce nuanțe nu vei vedea pe capetele fashionistelor. Cu toate acestea, astfel de experimente necesită mai mult decât curaj. Trebuie să fiți pregătit pentru faptul că părul după aceste experimente va necesita îngrijire suplimentară, probabil, proceduri de salon pentru restaurare.

Exemple frumoase

Evident, cu orice lungime de păr, puteți crea cu ușurință o coafură care să sublinieze trăsăturile aspectului dvs. și să ascundă imperfecțiunile minore. Părul lung sau scurt nu contează. În orice caz, există opțiuni care îndeplinesc nu numai cerințele modei moderne, ci și nevoile unei femei.

O selecție largă de tot felul de tunsori vă permite să realizați aproape orice idei și vise. Principalul lucru este să determinați corect structura părului și forma feței pentru a prezenta totul în cea mai favorabilă lumină cu ajutorul unei coafuri. De exemplu, dacă o femeie are părul subțire, nu este deloc necesar să-l tăiați la rădăcină și să puneți capăt visului de bucle lungi. Tunsoarea „Aurora” este ceea ce aveți nevoie în acest caz pentru a menține lungimea și pentru a adăuga vizual volum părului.

Tunsoare Pixie - feminin băiețel, ușor de îngrijit și de coafat - va ajuta doamnele mai în vârstă să-și prelungească tinerețea și le va oferi frumuseților tinere obrăznicie și entuziasm.

Bob este tunsoarea care, împreună cu pătratul, nu este inferioară palmei multe sezoane la rând. Dar dacă mai devreme trebuiau să fie perfect egale - păr la păr - așezate, astăzi, dimpotrivă, valurile neglijente, buclele ușoare și părul biciuit precum mâinile conduc spectacolul. Acest lucru este valabil pentru două opțiuni.

Un pătrat „monolitic”, în care nu iese în evidență niciun fir de păr, va arăta cel puțin nepotrivit printre valurile vii și neatenția naturală.

Singurul lucru care poate fi aranjat mai amănunțit este bretonul care s-a întors pe podiumuri și străzi. Dar și aici merită să luați fierul de călcat doar în cel mai extrem caz, dacă un breton uniform, neted este „prescris” de forma feței, structura părului și geometria coafurii în sine.

În general, tendințele acestui sezon le permit doamnelor să economisească timp fără a-și compromite aspectul. Dacă mai devreme o coafare perfectă era considerată un semn al bunului gust, care necesita mult timp și efort, astăzi, dimpotrivă, părul uniform și neted, evident coafat artificial, este o relicvă. Acum este suficient să bateți părul cu mâinile (cantitatea minimă de spumă, mousse sau lac este la latitudinea doamnei), ridicați rădăcinile cu un uscător de păr și un pieptene și - asta este, coafura la modă este gata .

Acest lucru este valabil pentru orice lungime de păr, orice tunsoare. Chiar și părul lung, care aparent necesită atât de mult timp la coafare, se poate „odihni” acum în libertate. Și nu se poate decât să se bucure de o astfel de tendință. La urma urmei, nu numai că economisește timp, dar permite și refacerea părului după coafarea termică zilnică cu un număr mare de produse speciale.

Moda pentru un stil de viață sănătos a ajuns la păr, acum tendința este părul viu sănătos, fluturând liber în vânt. Și asta e grozav.

Pentru informații despre cum să faci o tunsoare la modă pentru părul scurt, vezi următorul videoclip.

fara comentarii

Modă

frumusetea

Casa