Culori

Combinația de culori în haine

Combinația de culori în haine
Conţinut
 1. Principii de combinare
 2. Cum și cu ce să combinați culorile?
 3. Combinație de culori contrastante
 4. Opțiuni neobișnuite
 5. Combinații în îmbrăcăminte exterioară
 6. Selecție de haine și încălțăminte
 7. Cum se potrivesc cu accesoriile
 8. masa
 9. Reguli de combinație de culori
 10. Combinații frumoase

Abilitatea de a combina corect culorile în haine este o abilitate importantă, după ce o stăpânești, poți arăta întotdeauna grozav!

Principii de combinare

Monocrom

Mai întâi, să vorbim despre un grup monocrom, care constă dintr-o linie din același spectru de culori. Adică, imaginea dvs. ar trebui să fie realizată într-o singură schemă de culori, lucrurile pot diferi doar în umbră - de la întuneric la lumină.

Cel mai simplu și mai popular monocrom este negrul. O tinuta realizata in aceasta culoare se numeste total black. Imaginea realizată în alb arată spectaculos, respectiv alb total.

Dar nu te opri asupra culorilor neutre, aspectul arată mult mai interesant în culori strălucitoare. Mai multe nuanțe din imagine arată mai interesante și mai bogate decât o compoziție cu o singură culoare.

În acest caz, este permisă adăugarea unui accesoriu de altă culoare. De exemplu, diluați ansamblul alb cu un clutch galben sau roșu gri.

2 culori

Culorile contrastante sau culorile înrudite pot fi bine combinate între ele.Culorile care sunt opuse una cu cealaltă în roata de culori arată spectaculos într-o pereche. Perechea poate fi luminoasă, expresivă sau mai blândă dacă contrastul este redus.

3 culori

Există mai multe opțiuni pentru cum puteți combina 3 culori într-un singur aspect. De exemplu, în similitudine, folosind nuanțe înrudite într-un arc. O combinație foarte comună a unei triade este o combinație de trei nuanțe care poate fi conectată la un triunghi echilateral pe roata de culori. Puteți conecta singur liniile pentru a găsi cele mai interesante combinații. Dacă ai o haină roșie și pantaloni verzi, roata de culori te va ajuta să alegi o bluză sau un jumper care să arate armonios în acest look.

4 culori

Combinația de patru culori se numește tetradă și necesită anumite abilități. Principiul său se bazează pe o combinație de culori, care sunt reprezentate pe roata de culori sub formă de pătrat sau dreptunghi. În același timp, este permisă eliminarea uneia dintre culorile din acest „cvartet”, dar imaginea va rămâne totuși armonioasă.

Este foarte dificil să-ți amintești aceste combinații, prin urmare, atunci când întocmești un astfel de arc, trebuie să folosești un cerc sau te poți concentra pe combinații gata făcute spionate pe un site web la modă sau pe pagini lucioase.

Cum și cu ce să combinați culorile?

Clasic

Clasic sau de bază - acestea sunt culori universale care se potrivesc oricărui tip de culoare.

Clasicii sunt negru, gri, alb, bej, maro și albastru.

 • Negrul este elegant și subțiază bine silueta. Este mereu la modă, mai ales dacă alegi lucruri cu o croială clasică. Cel mai bine este să combinați cu negru culori contrastante, ușoare sau strălucitoare.
 • Griul este restrâns și conservator, paleta sa este extinsă, are o mulțime de subtonuri. Combinațiile cu hainele gri sunt calme și moi.

În look-urile casual, griul este cel mai bine combinat cu culori neutre și pastelate. Pentru un aspect mai grungy, alegeți grafit și negru, accentuând rujul sau pantofii roșu aprins.

  • Albul este culoarea reținerii și a inocenței. Are un număr imens de nuanțe, de la zăpadă rece până la lăptos cald. Poți combina haine cu culori albe, pastelate, delicate, sau poți lumini și atrăgătoare. Albul atrage ochiul de la sine, dar dacă adăugați un accent luminos imaginii, acesta va înceta să mai fie un solist și va deveni un plus sau un fundal. La urma urmei, aceasta este o culoare foarte compromisă.
  • Bejul este moale și cât se poate de neutru, deoarece este culoarea pielii goale. Cu toate acestea, este adesea purtat de oamenii bogați, așa că a început să fie asociat și cu luxul. Are o mulțime de nuanțe, în asta chiar depășește albul, doar maroul se poate compara cu versatilitatea sa. Atunci când compuneți look-ul cu bej, evitați culorile dure. Acordați preferință nuanțelor luminoase sau moi, care vă vor face aspectul ușor și elegant.

  Împărțirea în nuanțe calde și reci corespunde anotimpurilor. Nuanțele de iarnă (albastru, albastru și violet) sunt considerate reci, nuanțele de vară (roșu, galben, portocaliu) sunt considerate calde. Deși principiul distribuției culorii merge mult mai profund.

  Există multe nuanțe complexe care pot fi clasificate atât ca reci și calde.

  Verdele se află la graniță, deoarece are cel mai mare număr de nuanțe calde și reci.

  Deoarece fiecare culoare are nuanțe reci și calde, ne vom uita la fiecare grup separat.

  Rece

  • Nuanțe de albastru și violet cu adaos de alb, negru sau roșu. De exemplu, azur, regal (albastru regal), albastru de colț, cobalt și altele. Aceste culori sunt combinate cu culori reci sau neutre, sau cu cele saturate contrastante.
  • Nuanțele de verde variază de la acvatic foarte deschis la turcoaz și malachit puternic vibrant. Acestea includ menta, mentol, jad, smarald, gri-verde.Acestea sunt nuanțe destul de stricte care arată bine cu gri, roz, violet. Daca vrei un look luminos, memorabil, poarta-le cu rosu, portocaliu sau galben.
  • Rozurile includ toate nuanțele care sunt derivate din magenta și violet. Sunt culori proaspete, care se potrivesc bine cu gri, galben, măsliniu, albastru, albastru și toate nuanțele din plante.
  • Toate culorile pastelate ale acestei culori se referă la galben.

  Cald

  • Nuanțele calde de albastru sunt foarte complexe, de obicei cu note de verde, deoarece se formează prin amestecarea cu galbenul. Acestea sunt albastru-verde, turcoaz, aqua, denim, oțel, albastru-gri, albastru prusac. Imaginile cu aceste culori sunt moi și calme. Cel mai bine este să le completați cu aceleași tonuri calde.
  • În culori calde, verdele este pe deplin dezvăluit. Nuanțele pot fi sub tonuri galbene sau măsline. Luminozitatea nuanțelor din fiecare grup se schimbă, în funcție de cantitatea de impuritate gri. Aceste culori ridică starea de spirit și umplu imaginea cu o strălucire moale. Le poți combina atât cu culori reci, cât și cu cele calde.
  • Nuanțele calde de roz sunt formate din portocaliu și roșu. Toate acestea sunt culori cu un amestec de piersici, coral, flamingo, căpșuni și somon. Aceste nuanțe se combina cel mai bine cu culorile moi, deschise, dar se dezvăluie și în combinație cu un albastru rece. Pot fi purtate cu culori bej și maro, măsline, kaki, gri-liliac.
  • Galbenii sunt bogati si vibranti, cu tonuri de rosu, portocaliu si maro. Acestea includ caise, banane, porumb, muștar, șofran, lămâie, canar, auriu. Arată bine cu culori calde și reci.

  Combinație de culori contrastante

  Există 7 tipuri de combinații de contrast, la rândul lor, fiecare combinație constă din mai multe tipuri de contrast.

  • Prin ușurință - hainele întunecate și deschise sunt combinate într-o singură fundă.
  • După temperatură - o combinație de nuanțe reci și calde. Poate fi cât se poate de rece și caldă, sau mai moale, cu o mică diferență de temperatură. De exemplu, așa cum este cazul culorilor pastelate.
  • Saturație - nuanțe neutre și complexe sau decolorate sunt folosite într-o singură privire.
  • După dimensiunea petei de culoare - imaginea este construită într-o schemă de culori neutră, cu adăugarea de detalii luminoase. Cel mai adesea este o cămașă sau o bluză, dar poate fi și pantaloni, o fustă. Folosind această tehnică, puteți distrage atenția de la deficiențe și vă puteți concentra pe demnitatea figurii.
  • Amestecul de culori complementare. Pentru a înțelege acest contrast, trebuie să înțelegeți conceptul de roată de culori, despre care vom vorbi mai jos. Se bazează pe principiul combinării culorilor diametral opuse într-o singură imagine.
  • Contrast simultan - o combinație de haine gri cu multicolore.

  Opțiuni neobișnuite

  Combinarea nuanțelor aparent incompatibile unele cu altele poate părea o sarcină destul de dificilă. Poți începe de la mici dimensiuni adăugând accesorii îndrăznețe look-ului tău.

  De exemplu, completând o rochie verde cu o pereche de pantofi liliac sau diluând un aspect monocrom de mentă cu pantofi mov. O rochie de șofran cu botine de cobalt va arăta bine.

  Poți începe de la mic, combinând culorile tale preferate pe care anterior nu îndrăzneai să le combini într-o singură fundă. În aceste scopuri, roșul este perfect, care se deschide pe neașteptate într-o companie cu lavandă, culoarea Barbie sau o nuanță de cuarț trandafir.

  Treptat, va fi posibil să combinați într-o singură imagine nu două, ci mai multe culori strălucitoare simultan. Cel mai bine este să folosiți culorile curcubeului pure pentru a completa un aspect calm și discret.

  Daca nu iti place una dintre culori, scoate-o din tinuta. De asemenea, puteți adăuga orice altă culoare folosind roata de culori.

  Combinații în îmbrăcăminte exterioară

  Negru

  Contrar credinței populare, îmbrăcămintea exterioară neagră nu este potrivită pentru toată lumea. Arată bine fetelor cu trăsături faciale strălucitoare, de preferință pe tipul de culoare „iarnă”, care se găsește rar în rândul femeilor slave. Dacă nu aveți un aspect contrastant, este mai bine să uitați de o haină neagră. Purtarea unui palton negru este cel mai bine cu accesorii roșii sau albe.

  Maro

  Paltoanele maro sunt, de asemenea, populare, deși este destul de dificil să alegeți accesorii pentru ele. Arată cel mai bine cu albastru, poate verde sau galben. Nu fiecare fată se hotărăște pentru pantofi și o geantă de mână de o culoare atât de strălucitoare, așa că gândește-te de câteva ori înainte de a opta pentru îmbrăcăminte exterioară maro.

  gri

  Griul nu este pentru toată lumea, dar este totuși mai ușor de încadrat în garderoba ta decât maro. O haină gri va arăta bine cu pantofi și accesorii într-o nuanță de visiniu, vin, grafit. Printre altele, accesoriile luminoase au și ele unde să fie, așa că este interesant să experimentezi cu el.

  Albastru

  Dacă vrei o haină de această culoare, uită de albastrul strălucitor, cu excepția cazului în care ești o școlară tânără. Pe fete și femei, paltoanele de albastru deschis și albastru de colț arată atractive. Nu este dificil să alegi pantofi și accesorii pentru astfel de îmbrăcăminte exterioară, pot fi culorile gri sau bej și maro.

  roșu

  O haină stacojie, ca negru, este potrivită numai pentru proprietarii cu aspect contrastant și nu este foarte potrivită pentru purtarea de zi cu zi. Daca vrei sa optezi pentru rosu, alege nuante diluate. Poate fi lingonberry, rodie, cireș, cinabru.

  Puteți ridica pantofi și accesorii în nuanțe de roz, verde, albastru sau gri. Uită de negrul dacă nu vrei să arăți ca o femeie fatală. De regulă, acest lucru nu este întotdeauna adecvat în viața de zi cu zi.

  Verde

  Datorita varietatii de culori verzi, absolut orice fata isi poate alege un palton de nuanta verde care i se potriveste. În plus, este singura culoare care se potrivește cu absolut orice!

  Puteți alege pantofi și accesorii de orice culoare pentru el, trebuie doar să experimentați puțin. Chiar și negrul și maro, care nu se potrivesc cu culorile anterioare, vor fi potrivite aici. Prin urmare, verdele merită cu siguranță să i se acorde o atenție deosebită.

  Roz

  Îmbrăcămintea exterioară de aproape toate nuanțele de roz arată avantajoasă. Ca și în cazul verdelui, trebuie să alegeți nuanța potrivită. Poate fi somon, cuarț trandafir, roz șocant, fucsia. Cel mai bine se va combina cu pantofi și accesorii în culori bej, galben și verde.

  Coral

  O haină de culoarea coralului arată foarte feminină și elegantă, aceasta este o soluție grozavă pentru primăvară. Pentru el puteți ridica pantofi și accesorii de nuanțe albastru-albastru, fistic, mentă. Te vei simți relevant și proaspăt.

  Violet

  O haină sau o jachetă vinete sau prune arată avantajos pentru multe fete, subliniind frumusețea lor naturală. Puteți combina astfel de îmbrăcăminte exterioară cu nuanțe de galben și verde, sau culori aferente din spectru.

  Selecție de haine și încălțăminte

  Pantofi negri

  La fel ca și în cazul îmbrăcămintei exterioare, există o concepție greșită că pantofii negri sunt universali și potriviți pentru orice ținută. Desigur, pantofii negri fac piciorul mic și imaginea elegantă, dar nu se potrivesc bine cu hainele colorate și lejere, pe care le preferăm cel mai des astăzi.

  Pantofii negri sunt buni pentru acele look-uri unde predomina negrul. Ar putea fi un costum de afaceri, o rochie neagră sau poate un costum gri.

  Uita de pantofii negri, daca fundul tau este dominat de culorile maro, pantofii asortati bej sau maro ii sunt mult mai potriviti.

  pantofi albi

  Încercați să purtați pantofi albi dacă albul este deja prezent în imagine.Deoarece albul face ca piciorul să pară mai mare, încercați să evitați cizmele albe și cizmele care sunt suficient de mari în sine.

  Păstrează pantofi albi pentru vară cu pantofi cu vârf deschis sau sandale cu tocuri înalte. Adevărat, acest lucru nu se aplică adidasilor albi, care, în combinație cu blugii, au devenit deja clasici.

  Principalul tabu - nu purta pantofi albi cu pantaloni negri sau blugi și, cu atât mai mult, nu purta colanti negri. Fundul trebuie să fie ușor și ușor, pentru a se potrivi cu pantofii.

  Pantofi colorați

  Dacă porți haine viu colorate, nu distruge originalitatea look-ului purtând pantofi negri. De asemenea, nu încercați să alegeți pantofi din aceeași schemă de culori ca, de exemplu, o rochie. Este puțin probabil să reușiți să potriviți tonul, iar dacă „zburați” cu o atingere, se va părea că imaginea nu este pe deplin susținută.

  Trebuie să alegi pantofi strălucitori pentru o rochie strălucitoare! Vă puteți concentra pe roata de culori sau puteți folosi combinațiile neobișnuite gata făcute pe care le-am menționat mai sus.

  Dar dacă nu ești încă pregătit pentru un look atât de îndrăzneț, alege pantofi în bej sau gri. Pantofii colorați sunt acceptabili și dacă se potrivesc exact cu una dintre culorile prezentate în imagine. Pentru a nu rata semnul, mizați pe nuanțe pure, fără impurități, este mai ușor să le asortați.

  Pantofii colorați vor arăta bine în aspect calm, subestimat, susținut într-o schemă de culori de bază. Diluați gri, bej, negru sau bleumarin cu pantofi și accesorii colorate.

  Cum se potrivesc cu accesoriile

  Genți de mână

  • Pantofii și o geantă într-o singură culoare este o combinație destul de conservatoare, învechită. Dar este perfect pentru cei care preferă eclectismul și imaginile vii. Astfel, pantofii și geanta voastră nu vor atrage foarte multă atenție, iar ceilalți se vor putea concentra asupra aspectului dvs. Acest lucru funcționează bine cu schema clasică de culori - negru, maro, gri, bleumarin, bej, poate roșu.
  • Cel mai bine este să alegeți o geantă nu pentru pantofi, ci pentru haine. De exemplu, pentru o rochie cu model, poți alege o geantă care să se potrivească cu culoarea modelului. Pantofii sau o geantă pot fi asortate exact cu culoarea hainei, dar nu ambele articole în același timp.
  • Pentru a vă arăta stilul individual, amestecați nu numai culori, ci și texturi.
  • Pentru pantofii cu imprimeuri animale sau florale, poți alege o geantă pe măsură, dar nu de aceeași culoare. Un exemplu izbitor sunt pantofii și accesoriile cu imprimeu leopard care nu pot fi folosite într-o singură privire!
  • Nu ar trebui să alegeți o geantă neagră pentru pantofi strălucitori, veți avea senzația unei imagini neterminate. Este mai bine să alegeți un accesoriu colorat într-o culoare diferită, care este duplicat de o altă bucată a arcului.
  • Daca pariezi pe bej sau negru, incearca sa ai pantofi si o geanta de mana din diferite materiale. Pantofi din piele și un clutch lacuit, sandale de piele intoarsa si o geanta din material textil.
  • Pantofii și accesoriile din piele lăcută dintr-o singură privire sunt proaste maniere. Un astfel de tandem arată nu numai absolut lipsit de gust, ci și vulgar.

  masa

  Astăzi puteți găsi multe tabele care să vă ajute să vă dați seama dacă culorile alese de dvs. funcționează împreună. Este convenabil să ne concentrăm și pe roata de culori, despre care am menționat-o de mai multe ori și care este prezentată mai jos. Vă aducem în atenție și un tabel, concentrându-ne pe care, vă va fi mai ușor să faceți o alegere și să creați imagini armonioase.

  Reguli de combinație de culori

  Vară

  Fetele cu acest tip de culoare au o nuanță rece a pielii, așa că trebuie să alegeți haine și accesorii astfel încât să compenseze această deficiență și să nu o subliniați, altfel tenul va deveni „cadaveros”.

  Dacă ești o „vară contrastantă”, este important și pentru tine să alegi haine care să nu fie în culori vii, pentru că contrastul tău oricum nu va suporta (spre deosebire de iarnă). Veți arăta bine și pe nuanțe închise care nu sunt potrivite pentru vara obișnuită.

  Dați preferință nuanțelor complexe reci sau neutre care vor fi o continuare a tipului dvs. de culoare multicoloră.

  Aceste nuanțe ți se vor potrivi:

  • Violet;
  • roz închis fără impurități;
  • roșu închis și pal;
  • galben deschis și pal;
  • albastru-verde și galben-verde;
  • albastru slab;
  • maro fără amestec galben;
  • Violet;
  • toate neutre cu excepția bejului cald.

  Toamnă

  Fetele de acest tip de culoare se pot schimba dincolo de recunoaștere, doar purtând haine de altă culoare. Tonul cald al pielii permite tonuri calde, reci și neutre.

  Schema de culori ar trebui să fie saturată, evitați culorile pastelate palide. Alegeți culori complexe, deoarece culorile pure vă vor copleși atractivitatea naturală.

  Aceste nuanțe ți se vor potrivi:

  • roșu amestecat cu galben;
  • portocale;
  • galben cu subton roșu sau albastru;
  • verde și albastru, cu excepția celor foarte strălucitoare și foarte palide;
  • maro, cu excepția întunericului și palid;
  • violet cu o notă de albastru, gri sau maro;
  • neutru, dar nu deschis sau pastelat.

  Arc

  Deoarece fetele de acest tip de culoare au o nuanță caldă de miere a pielii, pot purta haine în culori foarte reci, intermediare și calde.

  Tipul de culoare în sine nu este contrastant, dar poate fi realizat astfel. De exemplu, îmbrăcarea unei rochii stacojii pe o primăvară blondă. O ținută strălucitoare pe un fundal de piele albă va arăta mai mult decât contrastantă.

  Primăvara este perfectă pentru imagini blânde, toate nuanțe pastelate deschise. Principalul lucru este că culorile sunt pure, fără niciun amestec de gri. De asemenea, este important să evitați nuanțele întunecate.

  Aceste nuanțe ți se vor potrivi:

  • nuanțe delicate de roz și fucsia;
  • toate nuanțele de roșu, cu excepția întunericului;
  • unele nuanțe de portocaliu cu subton galben sau roz;
  • nuanțe de galben, cu excepția celor foarte deschise;
  • majoritatea nuantelor de verde, cu exceptia celor inchise si a celor cu subton gri, precum si a verde deschis;
  • toate nuanțele de albastru, cu excepția albastru-gri și albastru-gri;
  • nuanțe deschise de maro cu subton galben sau roșu;
  • nuanțe de violet, cu excepția întunericului și gri-violet;
  • din nuanțe neutre lăptoase și cremoase ți se vor potrivi.

  Iarnă

  Toate nuanțele luminoase și suculente care ajută la dezvăluirea frumuseții lor naturale sunt potrivite pentru fetele cu acest tip de culoare.

  Aceste nuanțe ți se vor potrivi:

  • negru adânc;
  • toate nuanțele de bază bogate;
  • nuanțe pastelate reci;
  • toate nuanțele suculente atrăgătoare: violet, lămâie, turcoaz, zmeură, fucsia, liliac, azur, verde suculent, roșu aprins.

  Combinații frumoase

  Să ne uităm în sfârșit la combinații frumoase neobișnuite care vă vor ajuta să vă asigurați vizual că nu ar trebui să vă fie frică să combinați culorile strălucitoare într-o singură privire. Experimentează și vei reuși!

  Portocaliu, violet și verde

  Pantaloni cu talie înaltă din malachit, un top violet strălucitor care poate fi schimbat cu un prune și un blazer portocaliu. O soluție grozavă pentru o petrecere și pentru ieșiri. Imaginea este completată de sandale cu toc înalt pentru a se potrivi cu pantalonii, curea aurie și un mic clutch auriu.

  Caramida, maro si cafea cu lapte

  Nu este necesar să purtați haine strălucitoare pentru a obține un aspect armonios interesant. Blugi albaștri, tricou alb, jachetă lăptoasă. Nimic special, nu? Dar aspectul se schimbă dramatic datorită accesoriilor. Palarie maro, esarfa tricotata cappuccino si geanta caramida. S-a dovedit a fi o ținută foarte stilată!

   Nuanțe de fructe de pădure

   Mur și roșu intens

   Dacă vrei un look atrăgător și luxos, combină într-un singur look pantaloni coapți cu fructe de pădure cu o cămașă cu mure. Pentru ca această combinație să nu arate prea strălucitoare, completează imaginea unei haine de culoare cafea care va înmuia aspectul.

   Piersici și cireșe

   O combinație interesantă între o cămașă verde închis, o fustă de soare vișiniu și un blazer piersic. Toate nuanțele sunt ușor atenuate, așa că nu se ceartă cu aspectul. Aspectul este completat de pantofi negri cu vârf ascuțit și un clutch alb-negru.

    Nisip și roșu

    Într-un look casual de vară, o fustă nisipoasă până la podea este perfect combinată cu un pulover subțire roșu. Aspectul este completat de sandale maro și un clutch floral. Un aspect moale, relaxat pentru fiecare zi.

    Cyclamen și verde

    Într-o singură privire, nuanțele înrudite de violet sunt perfect combinate, diluate cu o rochie de o nuanță verde suculentă. O soluție excelentă atunci când doriți să vă umpleți aspectul de zi cu zi cu culori strălucitoare.

     Mov și cămilă

     Un aspect de primăvară foarte blând. Liliac skinny, camasa albastru pal, palton camel si pantofi leopard, care in acest look nu arata deloc vulgar, ci foarte stilat.

     Vinete si auriu

     Astăzi, pantofii și accesoriile din piele metalizată sunt la modă, așa că pantofii aurii vor fi un plus grozav pentru o rochie de seară, de exemplu, o nuanță de vinete. Aspectul va fi completat de un pandantiv pe un lanț lung și un clutch, decorat cu paiete.

      Var și oțel

      Când vrei culori strălucitoare, adaugă o haină de culoarea limei unui look relaxat și relaxat. Și pentru a face aspectul și mai spectaculos, pantof pe bărci metalice de culoarea oțelului.

      Ocru și ciocolată

      Nuanțele de galben și maro arată spectaculos într-o singură privire. Pantofii și accesoriile metalice ajută la diluarea aspectului. Look-ul va fi potrivit în viața de zi cu zi și potrivit pentru o ocazie specială.

      Somon și mlaștină

      O combinație neașteptată care arată grozav într-o singură privire. O fustă de soare de culoarea somonului și o cămașă de culoarea mlaștinilor. Pantofii și o geantă de mână sunt asortate cu culoarea cămășii, astfel încât fusta servește ca un punct luminos al imaginii, concentrându-se pe ea însăși. Această tehnică merită luată în funcțiune dacă doriți să adăugați volumul care lipsește șoldurilor.

      Trandafir prăfuit și lăptos

      Frumusețea acestui look este folosirea îmbrăcămintei unisex în nuanțe pastelate delicate. Un pulover lăptos, o jachetă de culoare trandafiriu prăfuită, blugi albastru deschis și pantofi cu toc jos de culoarea coniac. Se dovedește a fi un joc interesant de contraste, nu de culori, ci de forme.

      Coniac și vanilie

      Încă o privire blândă de fată. Fusta și top de culoare vanilie, sandale asortate, geantă de mână și curea de culoarea coniac. Aspectul s-a dovedit cu adevărat a fi „vanilie”, ușor copilăresc, dar este grozav pentru o primă întâlnire.

      Chihlimbar

      Rochia chihlimbar este perfecta pentru look-uri lejere de vara. Va arăta grozav fetelor cu tipul de culoare „Toamnă”. O poti completa cu sandale maro si o geanta de mana cu bareta lunga.

      Și multe alte imagini interesante.

      fara comentarii

      Modă

      frumusetea

      Casa